Inredning & design


Vid ett bygge är det lätt att man fastnar i det konstruktionsmässiga. När bygget väl står klart kan man sakna den där sista touchen av personlighet och värme. Vi har därför en inredning och designavdelning som kan hjälpa er att finna just er drömatmosfär.
Läs gärna presentationen från vår inredningsansvarige Rosanna Dahlin.

Jag heter Rosanna Dahlin, jag är 26 år och frilansar som inredare och stylist.
Jag gör uppdrag inom privat och offentlig inredning, media och reklam samt visual merchandising.

Jag är utbildad inköpare. Jag har varit intresserad av inredning sedan barnsben och min dröm var redan då att jobba som inredningsarkitekt. Jag är konstnärlig ända in i själen och ser oanade möjligheter vart jag än vänder mig och det är det som är mitt driv i mitt arbete. Jag gick musikalutbildning i gymnasiet där jag fick sjunga, dansa och spela teater och efter det utbildade jag mig till inköpare.
Jag har tidigare arbetat väldigt mycket med textilvård på bl.a Dramaten och bakom en Abba show som turnérar världen runt. Nu har jag startat mitt eget företag och läser om Feng shui.

Min personliga stil präglas av vackra saker som har en själ. Jag gillar både gammalt och nytt, feminint och maskulint, raka och kurviga linjer, omönstrat och mönstrat. Och speciellt härligt blir det när man hittar den där perfekta mixen!

Jag har alltid varit intresserad av färg och form och vad dessa kan göra för humöret och vårt mående. Vad som gör livet härligt har intresserat oss människor i alla tider, och jag är övertygad om att det börjar i vårt eget hem, där grunden till vårt välmående ligger. Vårt hem påverkar oss mer än vi tror och genom att inreda medvetet och tänka på de uttryck vi dagligen utsätts för kan vi påverka vår vardag. Bor vi i en miljö vi riktigt kan koppla av i blir vi både lugnare och gladare människor, vilket väl är det vi vill uppnå i den stressiga vardagen.

Jag hjälper er att hitta harmoni i ert hem, med hänsyn till era önskemål och behov. Det ska vara härligt att komma hem, varje dag!

 

Ditt namn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

captcha